• Museum of interpretatiecentrum

Het museum cultiveert de herinnering aan degene die de bijnaam Rafaël der Bloemen heeft gekregen, wereldwijd bekend om zijn rozen. Vele originele werken, prenten en objecten worden tentoongesteld, evenals gravures van de "Beschrijving van Egypte" (Henri-Joseph Redouté - zoöloogschilder).

Het museum is geopend van juli tot september, elke dag van 14.00 tot 18.00 uur. De rest van het jaar is het museum open voor groepen op afspraak (minimum 10 personen). Rondleidingen voor groepen op aanvraag het hele jaar door (FR). Andere hommages aan Redouté in Saint-Hubert: de Fontein Redouté (Place du Marché) en de Rozentuin (Avenue des Chasseurs ardennais) met 50 rozensoorten.

Rue Redouté 11,6870Saint-Hubert
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden