• Museum of interpretatiecentrum

Ontdek dit museum dat volledig gewijd is aan de zogenoemde Bloemenrafaël, die wereldwijd bekend staat om zijn schilderijen met rozen.

Recht tegenover het voormalige huis van de kunstenaar, dat verwoest werd tijdens de Tweede Wereldoorlog, eert het museum de schilder-botanicus Pierre-Joseph Redouté, die in 1759 geboren werd in Saint-Hubert.

Wat is er te zien in het museum?

  • talrijke originele werken en prenten
  • gravures van de jongere broer van de kunstenaar, Henri-Joseph

In Saint-Hubert vind je nog andere vormen van eerbetoon aan Redouté:

  • de Redoutéfontain (Place du Marché)
  • de rozentuin (Avenue des Chasseurs ardennais) met 50 soorten rozen

Duik in een oneindige rozentuin en ontdek het werk van de Bloemenrafaël!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden