• Museum of interpretatiecentrum

Dit museum werd in 1930 opgericht door Armand Pellegrin en biedt prachtige collecties van de folklore van de streek van Hélécine.

Ontdek met behulp van didactisch materiaal verschillende aspecten van de geschiedenis en het leven in Wallonië in het verleden.

Bewonder voorwerpen die representatief zijn voor de folklore door middel van verschillende tentoonstellingszalen: lampen, speelgoed, gereedschap, schoolmateriaal...

Raadpleeg de Facebookpagina voor nieuws van het museum!
 

 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden