• Museum of interpretatiecentrum

Dit museum werd in 1930 opgericht door Armand Pellegrin en biedt prachtige collecties van de folklore van de streek van Hélécine.

Ontdek met behulp van didactisch materiaal verschillende aspecten van de geschiedenis en het leven in Wallonië in het verleden.

Bewonder voorwerpen die representatief zijn voor de folklore door middel van verschillende tentoonstellingszalen: lampen, speelgoed, gereedschap, schoolmateriaal...

Raadpleeg de Facebookpagina voor nieuws van het museum!
 

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden