• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

De Mont Garni Golfclub, gelegen in de Belgische gemeenten Baudour en Sirault, beschikt over een 18 holes-golfbaan in een bebost domein van 150 ha.

Zijn 18 holes-golfbaan (par 73) van 6331 m is een van de langste in België. Ze werd ontworpen door de Ierse architect Tom McAuley en biedt je een grote variëteit aan landschappen.

De 6 eerste en laatste holes zijn in het bos, terwijl de anderen in velden liggen. Vele bunkers en waterhindernissen dagen de golfspelers uit.

Club House

Kom een glaasje drinken in het Club House, een prachtig gebouw in de anglo-normandische stijl. Beleef samen met je medespelers een gezellig moment in de gastvijre sfeer van het salon en het restaurant. De Club is ook open voor niet-leden.

De Mont Garni Golfclub stelt ook 3 seminariezalen ter beschikking.

Praktische informatie over de golfbaan

  • Golfbaan 18 holes
  • Afstand 6331 m
  • Par 73

Openingsuren

Alle dagen open van 9.00 tot 18.00 uur.

Senior's Day: dinsdag

Men's Day: woensdag

Ladie's Day: donderdag

Ontdekkingsdagen en stages

De Mont Garni Golfclub stelt ook golfontdekkingsdagen voor individuele bezoekers, groepen of gezinnen, evenals junior- (kinderen van 6 tot 18 jaar) en seniorstages.

Je kan ook je bedrijfsuitstap volledig plannen zoals je het wenst, met onze à la carte-formule.

Start je nieuwe golf avontuur!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verblijfsservice

Voorzieningen

Bar - Restaurant

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden