• Attracties
  • Minigolf

Deze minigolf is gelegen in een zeer aangename omgeving in het Parc des Sept Heures, vlakbij het centrum van Spa.

Een spannend parcours van speciaal ontworpen mini-holes laat je je nauwkeurigheid op de proef te stellen door de golfbal in een minimaal aantal slagen in de hole te plaatsen.

Kinderen vanaf 5 jaar zullen veel plezier beleven aan deze kleine familiewedstrijd, op parcours die vaak grappig zijn. Maak van de gelegenheid gebruik om het principe van kracht en rebound op de randen uit te leggen... en het belangrijkste is niet om te winnen maar om plezier te hebben!

Een minigolf voor een ontspannend moment met familie of vrienden!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden