• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Minigolf

Deze minigolf is gelegen in een zeer aangename omgeving in het Parc des Sept Heures, vlakbij het centrum van Spa.

Een spannend parcours van speciaal ontworpen mini-holes laat je je nauwkeurigheid op de proef te stellen door de golfbal in een minimaal aantal slagen in de hole te plaatsen.

Kinderen vanaf 5 jaar zullen veel plezier beleven aan deze kleine familiewedstrijd, op parcours die vaak grappig zijn. Maak van de gelegenheid gebruik om het principe van kracht en rebound op de randen uit te leggen... en het belangrijkste is niet om te winnen maar om plezier te hebben!

Een minigolf voor een ontspannend moment met familie of vrienden!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden