• Folklore en traditie

Een weekend per jaar verandert Braine-le-Château in een middeleeuwse burcht. Beleef hier een buitengewone ervaring met je gezin en kinderen. Maak een reis in de tijd en waan je in de middeleeuwen.

Het stadscentrum verandert in een echte middeleeuwse burcht waar enkel voetgangers welkom zijn. Bezoek Braine-le-Château en je vertoeft in het hart van een middeleeuwse nederzetting waar honderden figuranten je terug meenemen naar de middeleeuwen. 

Algemeen programma

Je zal er jongleurs, acrobaten, troubadours, minstrelen, gezellen, vuurspuwers, alchemisten, boogschutters... tegen het lijf lopen. Verschillende spektakels, concerten, steekspelen alsook een stripfestival en een avondmarkt nemen je helemaal mee terug naar de middeleeuwen. 

Een buitengewoon feest waar je bij moet zijn! 

Grand-Place,1440Braine-Le-Château
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand september 2022
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden