• Folklore en traditie

Een weekend per jaar verandert Braine-le-Château in een middeleeuwse burcht. Beleef hier een buitengewone ervaring met je gezin en kinderen. Maak een reis in de tijd en waan je in de middeleeuwen.

Het stadscentrum verandert in een echte middeleeuwse burcht waar enkel voetgangers welkom zijn. Bezoek Braine-le-Château en je vertoeft in het hart van een middeleeuwse nederzetting waar honderden figuranten je terug meenemen naar de middeleeuwen. 

Algemeen programma

Je zal er jongleurs, acrobaten, troubadours, minstrelen, gezellen, vuurspuwers, alchemisten, boogschutters... tegen het lijf lopen. Verschillende spektakels, concerten, steekspelen alsook een stripfestival en een avondmarkt nemen je helemaal mee terug naar de middeleeuwen. 

Een buitengewoon feest waar je bij moet zijn! 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden