• Hotel
  • Hotel-kasteel
  • Designhotel
  • Wellnesshotel

Het uitzonderlijke 5-sterrenhotel Château du Lac verwelkomt je in Genval in de provincie Waals-Brabant in de buurt van Brussel.

Het hotel Château du Lac geniet van een unieke omgeving dankzij de nabijgelegen oever van het meer van Genval en verzekert een persoonlijke en originele aanpak die typisch is voor de Martin's Hotels. In de moderne of romantische ingerichte kamers en suites geniet je van een gezellig, aangenaam en luxueus verblijf, voorzien van alle comfort.

Restaurant en bar van Château du Lac

In een chique omgeving met strak interieur dat uit de koloniale tijd lijkt te komen, vind je Genval.Les.Bains, de Lounge-Bar Restaurant van Château du Lac. Met zicht op de prachtige grasvelden en het indrukwekkende meer stelt de talentvolle chef je een keuken voor die authentieke smaken vooropstelt. Hij bereidt zijn verrukkelijke creaties met verse seizoens- en streekproducten.

In The Kingfisher, de hotelbar die een traditionele inrichting combineert met een clubsfeer, proef je beroemde bieren van het vat. De John Martin's Special is er eentje dat je zeker moet proberen. 

Wellnesscentrum Martin'Spa Bodywhealth

In Martin' Spa Bodywhealth vind je een ruimte waar de tijd stilstaat: relaxatiebad, fitness, thermen, massages en verzorgingen

Château du Lac, gezellig hotel met wellnesscentrum. 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 242 personen

Aantal kamers : 121

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Vegetarisch menu - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Mobiele vertaalcabines - Kluis - Open haard of houtkachel - Garage - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden