• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

De ontdekkingstocht begint met een echte én symbolische beklimming, die ons naar de bovenverdieping van het kasteel voert. Kostbaar hout, stijlvolle luchter (een combinatie van metaal en kristal), een zuilenrij in Venetiaans stucco, een zilverkleurige vloer in vlechtwerk.Want inderdaad: van nu af aan staat u centraal. Een Guest Relation verwelkomt u en begeleidt u naar een ruimte waar u kunt acclimatiseren, het voorspel van de eigenlijke reis naar het land van welzijn en schoonheid.

Openingsuren

Fitness en thermen:
Weekdagen: 7u tot 22u. Weekends en feestdagen: 9u tot 20u.
Als je 2 uur verzorgingen per persoon reserveert bij Martin'Spa, is de toegang tot de volledige installatie gratis tijdens je verblijf. Bij 1 tot 2 uur verzorgingen is de toegang €15 per persoon.
Zoniet is de toegang tot de fitnessruimte en de thermen € 30 per persoon gedurende je volledige verblijf (behalve indien inbegrepen in je reservatie).

Spa:
Maandag tot zondag: 9u-19u. Woensdag en donderdag: 9u-20u.
​​​​​​​Toegang voor kinderen tot het zwembad onder begeleiding tijdens weekends en feestdagen van 9.00 tot 11.00 uur en weekdagen van 14.30 tot 16.30 uur. 

Toegang € 5 (jonger dan 12 jaar) en € 15 (van 12 tot 15 jaar)

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden