• Bezoek

De MESA/EMHV is een volksmars voor iedereen, burgers en militairen. De mars vindt elk jaar plaats in de schitterende Ardennen. 

De MESA/EMHV is een grootschalig sportief en gezellig 4-daags evenement dat elke jaar in juni georganiseerd wordt door de Belgische Defensie en de Provincie Luxemburg. Neem deel aan deze nieuwe editie.

Deze mars is een gelegenheid om te herinneren dat nog niet zo lang geleden de Waalse steden en dorpen een zware prijs betaalden in de oorlog en dat de inwoners en de strijders vaak als helden optraden.

Verloop

Elke dag word je 's ochtends met militair transport naar het vertrekpunt gebracht en 's avonds brengt men je terug naar het kamp waar je logeert. Wie dat wil, kan met eigen vervoer naar het vertrekpunt. 

Praktisch

  • 4 parcours (8 km, 16 km, 24 km en 32 km)
  • Verblijf in tent

Contact

COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juni 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden