• Bezoek

De MESA/EMHV is een volksmars voor iedereen, burgers en militairen. De mars vindt elk jaar plaats in de schitterende Ardennen. 

De MESA/EMHV is een grootschalig sportief en gezellig 4-daags evenement dat elke jaar in juni georganiseerd wordt door de Belgische Defensie en de Provincie Luxemburg. Neem deel aan deze nieuwe editie.

Deze mars is een gelegenheid om te herinneren dat nog niet zo lang geleden de Waalse steden en dorpen een zware prijs betaalden in de oorlog en dat de inwoners en de strijders vaak als helden optraden.

Verloop

Elke dag word je 's ochtends met militair transport naar het vertrekpunt gebracht en 's avonds brengt men je terug naar het kamp waar je logeert. Wie dat wil, kan met eigen vervoer naar het vertrekpunt. 

Praktisch

  • 4 parcours (8 km, 16 km, 24 km en 32 km)
  • Verblijf in tent
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden