• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

In het hart van het dorp Saint-Marcoult, in Silly, een belangrijke plaats van het verzet van de Tweede Wereldoorlog, ontdek je het MaquiStory Museum.

MaquiStory, gelegen in de dorpskapel, is een herinneringsmuseum gewijd aan de verzetsstrijders die tijdens de Tweede Wereldoorlog dapper tegen de indringer vochten. MaquiStory vertelt hun verhalen door middel van een scenografie die de mensen die ze waren en hun dagelijkse leven belicht.

Het bezoek kan worden afgesloten met een didactische wandeling door het nationale bos van Silly, op ontdekking naar prachtige landschappen terwijl je kennis maakt met de etappes van een geallieerde luchtlanding onder de bezetting.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden