• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek de oorsprong van de Maitrank in Arlon. Keer terug naar de middeleeuwen rond het jaar 840 en kom meer te weten over dit geweldige drankje.

In die tijd voegden de inwoners van Arlon seizoensgebonden planten toe in bepaalde wijnen om hun zurigheid te verzachten. Vandaag zet het bedrijf Ridremont deze traditie verder om je een lekker en verfrissend drankje te bieden.

Het bedrijfsbezoek

Tijdens de rondleiding ontdek je de infrastructuur en de ambachelijke productiemethode van de Maitrank of "meidrank". Je leert meer over de oorsprong en de geschiedenis van deze drank.

Afhankelijk van het moment van het jaar, kan je deelnemen aan educatieve workshops waar je je eigen Maitrank maakt.

Het bezoek wordt afgesloten met een heerlijke moment van proeverijen.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Proeverij - Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden