• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek de oorsprong van de Maitrank in Arlon. Keer terug naar de middeleeuwen rond het jaar 840 en kom meer te weten over dit geweldige drankje.

In die tijd voegden de inwoners van Arlon seizoensgebonden planten toe in bepaalde wijnen om hun zurigheid te verzachten. Vandaag zet het bedrijf Ridremont deze traditie verder om je een lekker en verfrissend drankje te bieden.

Het bedrijfsbezoek

Tijdens de rondleiding ontdek je de infrastructuur en de ambachelijke productiemethode van de Maitrank of "meidrank". Je leert meer over de oorsprong en de geschiedenis van deze drank.

Afhankelijk van het moment van het jaar, kan je deelnemen aan educatieve workshops waar je je eigen Maitrank maakt.

Het bezoek wordt afgesloten met een heerlijke moment van proeverijen.

Rue de l'Hydrion 115 A,6700Arlon
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Workshops - Proeverij - Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden