• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek de oorsprong van de Maitrank in Arlon. Keer terug naar de middeleeuwen rond het jaar 840 en kom meer te weten over dit geweldige drankje.

In die tijd voegden de inwoners van Arlon seizoensgebonden planten toe in bepaalde wijnen om hun zurigheid te verzachten. Vandaag zet het bedrijf Ridremont deze traditie verder om je een lekker en verfrissend drankje te bieden.

Het bedrijfsbezoek

Tijdens de rondleiding ontdek je de infrastructuur en de ambachelijke productiemethode van de Maitrank of "meidrank". Je leert meer over de oorsprong en de geschiedenis van deze drank.

Afhankelijk van het moment van het jaar, kan je deelnemen aan educatieve workshops waar je je eigen Maitrank maakt.

Het bezoek wordt afgesloten met een heerlijke moment van proeverijen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Proeverij - Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden