• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Kom de smaken en producten Made in Forêt d'Anlier ontdekken. Laat je leiden door deze smulroute van 50 km met vertrek vanuit Hollange.

Het woud van Anlier is een natuurbestemming bij uitstek. Het strekt zich uit in het zuidoosten van de provincie Luxemburg, aan de rand van de Ardennen en aan de poort naar de Gaume. Het woud, dat een authentieke en verleidelijke natuur toont, bevindt zich in het centrum van een driehoek gevormd door drie grote steden: Aarlen, Bastogne en Bouillon.

Het Land van het Woud van Anlier is aan de andere kant ook een schitterend plateau met streekproducten. Fijne vleeswaren, kazen en melkproducten, bieren, maar ook honing, zoete lekkernijen en chocoladeproducten tonen de vakkennis van onze ambachtelijke producenten die je authentieke producten aanbieden.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 50 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden