• Attracties
  • Producent

De Maaslandse boomgaarden en bijenkorven nodigen je uit om de zoemende bijenkorven te bezoeken op een paar kilometer van Dinant.

Deze familiehoeve bestaat sinds 1963. Oorspronkelijk teelde de familie appels en peren dankzij de boomgaarden die aan het begin van de activiteiten geplant werden. Al snel werden er bijenkorven bijgezet om de kwantiteit en de kwaliteit van het fruit te verbeteren. Vandaag leidt Olivier, de jongste zoon, het familiebedrijf.

De installaties

Ter plaatse kom je in een grote ruimte die je meeneemt naar het bijenwerk dankzij informatiebordjes en een filmpje. Je kunt de bijenkorven zien dankzij een veilige glazen wand en ook het atelier waar de honing gemaakt wordt.

Het winkeltje

Je vindt er heel wat producten van de boomgaarden en de bijenkorven zoals honing, dranken, boeken, kaarsen, cosmetica, enz. Alle bereidingen zijn artisanaal.

Onze favoriet
Kom de verschillende honingsoorten proeven... een echt geschenk!

Een fascinerend bezoek op het ritme van het gezoem van de bijen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden