• Bijeenkomst
  • Folklore en traditie

Ontdek de smaken en knowhow van het grondgebied tijdens deze editie van de Maand van de smaak.

De doelstellingen van deze maand georganiseerd in het Natuurpark van de Scheldevlaktes zijn om de ambachtelijke knowhow van onze producenten onder de aandacht te brengen, de kwaliteitsproducten uit de streek bekend te maken, uitwisselingen tussen producenten en consumenten aan te moedigen, jongeren bewust te maken van het smaakgenot en consumenten bewust te maken van de kwaliteit en seizoensgebondenheid van producten uit de regio.

De Maand van de smaak is er voor iedereen

Kinderen, jongeren, volwassenen, volwassenen, gezinnen, leraren en producenten in het gebied. Iedereen vindt er een interessante activiteit: gastronomisch ontbijt, proeverijen van streekproducten, verhalenvertellingen, wandeltochten, lokale menu's, tentoonstellingen, culinaire workshops, entertainment en ontmoetingen met producenten.

Iedereen die van eten houdt, die kwaliteitsproducten wil ontdekken of bekendmaken, verenigen zich tijdens deze gastronomische veertiendaagse.

Neem deel aan de Maand van de smaak en neem de tijd om te genieten en goede producten te proeven!

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 11 september tot 17 oktober 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden