• Bijeenkomst

Strand, ligstoelen, kokosnoten, cocktails, concerten en animatie voor klein en groot in Louvain-la-Neuve, in juli.

Met je voetjes in het zand tijdens deze nieuwe editie. Louvain-la-Neuve kleedt zich op zijn zomers om zijn inwoners en bezoekers vier weken ontspanning en activiteiten te bieden.

De Grand Place verandert zo in een verbluffend exotisch strand met palmbomen en fijn zand. Elke dag worden er talrijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor deze 11e editie zal Louvain-la-Plage meer dan ooit op een pop-up badplaats lijken.

Programma

Ligstoelen, petanque en verschillende activiteiten staan opnieuw op het programma. Kinderen kunnen zich amuseren in het springkasteel, toeren in een gocart, dingen te weten komen over het thema water dankzij de IECBW en spelletjes spelen op het strand. 

Op muzikaal vlak verzorgt Louvain-la-Plage elk jaar op vrijdag gratis avondconcerten op de Place de l'Université.

Wat denk je van Louvain-la-Plage? Wij zijn fan!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van juni tot juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden