• Bijeenkomst

Strand, ligstoelen, kokosnoten, cocktails, concerten en animatie voor klein en groot in Louvain-la-Neuve, in juli.

Met je voetjes in het zand tijdens deze nieuwe editie. Louvain-la-Neuve kleedt zich op zijn zomers om zijn inwoners en bezoekers vier weken ontspanning en activiteiten te bieden.

De Grand Place verandert zo in een verbluffend exotisch strand met palmbomen en fijn zand. Elke dag worden er talrijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor deze 11e editie zal Louvain-la-Plage meer dan ooit op een pop-up badplaats lijken.

Programma

Ligstoelen, petanque en verschillende activiteiten staan opnieuw op het programma. Kinderen kunnen zich amuseren in het springkasteel, toeren in een gocart, dingen te weten komen over het thema water dankzij de IECBW en spelletjes spelen op het strand. 

Op muzikaal vlak verzorgt Louvain-la-Plage elk jaar op vrijdag gratis avondconcerten op de Place de l'Université.

Wat denk je van Louvain-la-Plage? Wij zijn fan!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van juni tot juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden