• Bijeenkomst

Strand, ligstoelen, kokosnoten, cocktails, concerten en animatie voor klein en groot in Louvain-la-Neuve, in juli.

Met je voetjes in het zand tijdens deze nieuwe editie. Louvain-la-Neuve kleedt zich op zijn zomers om zijn inwoners en bezoekers vier weken ontspanning en activiteiten te bieden.

De Grand Place verandert zo in een verbluffend exotisch strand met palmbomen en fijn zand. Elke dag worden er talrijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor deze 11e editie zal Louvain-la-Plage meer dan ooit op een pop-up badplaats lijken.

Programma

Ligstoelen, petanque en verschillende activiteiten staan opnieuw op het programma. Kinderen kunnen zich amuseren in het springkasteel, toeren in een gocart, dingen te weten komen over het thema water dankzij de IECBW en spelletjes spelen op het strand. 

Op muzikaal vlak verzorgt Louvain-la-Plage elk jaar op vrijdag gratis avondconcerten op de Place de l'Université.

Wat denk je van Louvain-la-Plage? Wij zijn fan!

Grand Place,1348Louvain-La-Neuve
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland van juli tot augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden