• Kerstmarkt

Op de Grand Place en Place de l'Université zullen een honderdtal exposanten aanwezig zijn! In Louvain-la-Neuve, van 29 november tot 21 december 2019.

Terwijl de studenten aan het studeren zijn, wordt Louvain-la-Neuve ondergedompeld in een magische en feestelijke sfeer dankzij een decor van licht en sparren. Elk jaar zullen duizenden bezoekers door de studentenstad wandelen voor deze geweldige kerstmarkt. Je ontdekt er:

  • 80 houten chalets voor ambachtslieden, producenten en scheppers
  • 100% voetgangersmarkt
  • veel kleine schuilplaatsen
  • glühwein, champagne, 
  • een houtvuur dat voortdurend knettert.

De sprankelende ontmoetingsplaats voor fijnproevers!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland van november tot december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden