• Festival

Liège Photobook Festival is een evenement dat om de twee jaar georganiseerd wordt voor liefhebbers van foto's en de fotografen zelf.

Op dit festival van het fotoboek is een dertigtal kleine gespecialiseerde uitgeverijen uit alle hoeken van Europa vertegenwoordigd. Ze stellen er hun fotoboeken voor, die soms met de hand gemaakt zijn.

De fotografen zelf kunnen hun fotoboek voorstellen aan specialisten en eventueel contacten leggen voor toekomstige uitgaves of tentoonstellingen.

Een origineel en gezellig evenement!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 02 tot 03 oktober 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden