• Attracties
  • Producent

Li binamé pourcê werkt met respect voor het leefmilieu en voor het welzijn van de dieren. De slagerij verwelkomt je op haar domein in Trois-Ponts.

Kwaliteitsproducten

Deze hoeveslagerij biedt vers vlees en vleeswaren gemaakt van varkens met uitloop in open lucht. Cécile en Bernard die beiden een landbouwachtergrond hebben, hameren op het respect voor het milieu, de streek en het welzijn van de dieren. Ze produceren kwaliteitsvlees.

Hoe producten kopen?

Het vlees wordt voornamelijk verkocht in diverse pakketten, voor de barbecue, fijne vleeswaren, gezouten voedingswaren en andere producten. Ze worden op de hoeve zelf verkocht, maar ook bij andere handelaars zoals de kaaswinkel Fromagerie du Bairsou in Trois-Ponts of de Casemate in Theux.

Contact

Li binamé pourcé21 ,Fosse,4980Trois-Ponts
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden