• Attracties
  • Producent

Li binamé pourcê werkt met respect voor het leefmilieu en voor het welzijn van de dieren. De slagerij verwelkomt je op haar domein in Trois-Ponts.

Kwaliteitsproducten

Deze hoeveslagerij biedt vers vlees en vleeswaren gemaakt van varkens met uitloop in open lucht. Cécile en Bernard die beiden een landbouwachtergrond hebben, hameren op het respect voor het milieu, de streek en het welzijn van de dieren. Ze produceren kwaliteitsvlees.

Hoe producten kopen?

Het vlees wordt voornamelijk verkocht in diverse pakketten, voor de barbecue, fijne vleeswaren, gezouten voedingswaren en andere producten. Ze worden op de hoeve zelf verkocht, maar ook bij andere handelaars zoals de kaaswinkel Fromagerie du Bairsou in Trois-Ponts of de Casemate in Theux.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden