• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Op het platteland, met een tuin en terras met uitzicht op de pittoreske vallei van de Hoge Venen, biedt L'Horizon Studios & Apparts verschillende accommodaties voor 2 en 4 personen.

Accommodaties

  • Een studio voor 2 personen met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer.
  • Een 2-persoons appartement met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer.
  • Een appartement voor 4 personen met 2 slaapkamers (een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een tweepersoonskamer) en een eigen badkamer.

De troeven

  • Een ontspanningsruimte met jacuzzi en infraroodsauna (tegen betaling).
  • Een ingerichte keuken.
  • Gratis privéparking.

Activiteiten in de buurt van Malmedy

De accommodatie ligt op 4 kilometer van Malmedy, 10 kilometer van het circuit van Spa-Francorchamps en 1,5 kilometer van de RAVeL. Het is een ideale plek voor een wandeling in het bos of een mountainbiketocht. 

Ontdek de Hoge Venen door te verblijven in Horizon Studios & Apparts!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Jacuzzi

Voorzieningen

Garage - Tuin - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Televisie - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden