• Attracties
  • Producent

Wie aan saffraan denkt, denkt meteen aan exotische kruiden. Het mag dan wel vreemd klinken, maar saffraanteelt bestaat ook in België, meer bepaald in Waals-Brabant.

L'Histoire d'Anthony produceert saffraan van hoge kwaliteit voor saffraanproducten, waaronder het enige witbier van zijn soort in België.

Bij het bezoek aan de saffraankwekerij in openlucht krijg je alle informatie over deze bijzondere teelt in ons land. Je zal zeker ook genieten van de degustatie van saffraanproducten.

Kom de geheimen van saffraan ontdekken in Waals-Brabant!

Rue du Bois de Buis 2,1360Thorembais-Saint-Trond
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:00
Maximumduur : 1:30

Gesproken talen

Frans

Diensten

Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden