• Attracties
  • Producent

Wie aan saffraan denkt, denkt meteen aan exotische kruiden. Het mag dan wel vreemd klinken, maar saffraanteelt bestaat ook in België, meer bepaald in Waals-Brabant.

L'Histoire d'Anthony produceert saffraan van hoge kwaliteit voor saffraanproducten, waaronder het enige witbier van zijn soort in België.

Bij het bezoek aan de saffraankwekerij in openlucht krijg je alle informatie over deze bijzondere teelt in ons land. Je zal zeker ook genieten van de degustatie van saffraanproducten.

Kom de geheimen van saffraan ontdekken in Waals-Brabant!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden