• Attracties
  • Producent

Wie aan saffraan denkt, denkt meteen aan exotische kruiden. Het mag dan wel vreemd klinken, maar saffraanteelt bestaat ook in België, meer bepaald in Waals-Brabant.

L'Histoire d'Anthony produceert saffraan van hoge kwaliteit voor saffraanproducten, waaronder het enige witbier van zijn soort in België.

Bij het bezoek aan de saffraankwekerij in openlucht krijg je alle informatie over deze bijzondere teelt in ons land. Je zal zeker ook genieten van de degustatie van saffraanproducten.

Kom de geheimen van saffraan ontdekken in Waals-Brabant!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:00
Maximumduur : 1:30

Gesproken talen

Frans

Diensten

Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden