• Hotel

Het hotel-restaurant Escape Grill, gelegen aan de poorten van de Lacs de l'Eau d'Heure, is het belangrijkste adres in de provincie Namen.

Dit gastronomische adres combineert charme, esthetiek en comfort en biedt 6 smaakvol ingerichte slaapkamers.
De efficiënte en ontspannen service wordt professioneel beheerd door mevrouw Stiernon om je verblijf onvergetelijk te maken.

De verfijnde keuken, gebaseerd op lokale producten en in overeenstemming met de seizoenen, nodigt je uit om te ontsnappen aan de geneugten van de gastronomie. De wijnkaart biedt een breed assortiment voor alle smaken en budgetten.

Profiteer van voordelige tarieven voor sport- en ontspanningsactiviteiten in de Lacs de l'Eau d'Heure!

Contact

Rue Par delà l'Eau 6,5630Silenrieux
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 12 personen

Aantal kamers : 6

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Lunchpakket - Volpension - Ontbijt

Voorzieningen

Tuin - Mini-bar - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden