• Attracties
  • Wijngaard
  • Rondleiding en ontdekking

Kom de wijngaard van het Domein du Ry d'Argent in Bovesse ontdekken. De wijnranken van het Domein du Ry d'Argent bevinden zich op 160 meter hoogte op een schitterende zuidelijke helling op het Naamse platteland.

Het Domaine du Ry d'Argent is met zijn 13 hectare aan wijnstokken gespecialiseerd in de productie van mousserende wijnen (witte en rosé bubbels), maar ook witte, rosé en rode wijnen.

Bedrijfsbezoek

Kom de wijnen proeven na een ontdekking van de wijngaard, een bezoek aan het wijnhuis waar je alles leert over het maken van rode, witte, rosé en mousserende wijnen.

Het bezoek duurt ongeveer 1.30 uur en is op reservering, voor groepen van minimum 10 personen.

Troeven

Het is mogelijk om zalen te huren voor je evenementen of om deel te nemen aan Team Cookings!

Een bezoek met zeer verschillende en originele smaken wacht op je!

Contact

Rue de la Distillerie 51,5081Bovesse
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden