• Festival
  • Voorstelling

Aanstekelijke humor, coole kunstjes en muziek: Les Tilleuleries in Nassogne is de perfecte combinatie van theater en circus!

"Les Tilleuleries": een familiefestival van kermistheater en straatcircus op mensenmaat met kwaliteitsspektakels in een leuke sfeer.

Het programma is goed gevuld en gevarieerd met talloze spektakels. Dit topevenement brengt de plaatselijke bevolking op de been en wordt georganiseerd door een zestigtal vrijwilligers.

Het is de bedoeling dat het spektakel zich in het hart van het dorp afspeelt, weg van de traditionele plaatsen... en dat er interactie ontstaat tussen de komieken en het publiek.

Kom met het hele gezin naar het 33e Festival des Arts de la Rue!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden