• Festival
  • Voorstelling
  • Theater

Aanstekelijke humor, coole kunstjes en muziek: Les Tilleuleries in Nassogne is de perfecte combinatie van theater en circus!

"Les Tilleuleries": een familiefestival van kermistheater en straatcircus op mensenmaat met kwaliteitsspektakels in een leuke sfeer.

Het programma is goed gevuld en gevarieerd met talloze spektakels. Dit topevenement brengt de plaatselijke bevolking op de been en wordt georganiseerd door een zestigtal vrijwilligers.

Het is de bedoeling dat het spektakel zich in het hart van het dorp afspeelt, weg van de traditionele plaatsen... en dat er interactie ontstaat tussen de komieken en het publiek.

Kom met het hele gezin naar het 33e Festival des Arts de la Rue!

Hall omnisport,Nassogne
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden