• Bijeenkomst

Geniet van 13 mysterieuze diners op Naamse en Luxemburgse boden die openstaan voor iedereen. Ze vinden plaats op buitengewone en opmerkelijke plaatsen, waar niemand zich een tafel voor 100 gasten had kunnen voorstellen.

Het principe?

  • Gasten ontdekken de plaats van de maaltijd pas dezelfde dag.
  • Lokale chef-koks en restauranthouders komen uit hun keuken om voor jou, op een ongewone plaats, een uniek menu te bereiden dat bestaat uit minstens 5 lokale producten. 
  • Ze vinden plaats in de provincies Namen en Luxemburg.

Programma 2021 volgt

Contact

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van mei tot september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden