• Folklore en traditie

Laat je meevoeren door een meer dan 40 jaar oude traditie en aanschouw een prachtige historische optocht over de geschiedenis van de heilige Sint-Hubertus. Van 30 augustus tot en met 1 september 2019.

Het hele weekend lang is er heel wat animatie om je te laten kennismaken met de geschiedenis van de stad en de legende van Sint-Hubertus, de patroonheilige van de jagers en beschermer van de natuur. Ontdek zijn levensverhaal beginnende bij zijn bekering, de stichting van de abdij, de pelgrimstocht...

Dit jaar op het programma 

Laat je gaan op de openbare smulpartijen, neem een kijkje op de ambachtsmarkt, woon de mis bij, aanschouw de dierenzegeningen, bezoek de jacht- en natuurvlooienmarkt,  supporter voor je favoriete hond bij de International Club Show van Saint-Hubert, geef je ogen en oren de kost bij het historisch klank- en lichtspektakel en last but not least bezoek Saint-Hubert de Hoofdstad van de Jacht

Een bijzondere wedstrijd

Zondagnamiddag wordt er een buitengewoon evenement georganiseerd: het Belgische kampioenschap burlen imiteren. 

Mis deze nieuwe editie niet! 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden