• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Langlaufen

 

Zin in een langlauftocht met je gezin? De skipistes van Les Foyans in Bastogne nodigen je uit om even uit te waaien en te ontspannen.

 

Beschrijving van de parcoursen

De 3 langlaufloipes van Les Foyans doorkruisen de bossen en weiden van de Bastognestreek. De pistes zijn 3, 6 en 9 km lange lussen.

De badplaats Les Foyans, vanaf de top van zijn 550 meter, verleidt gezinnen die een aangenaam moment willen doorbrengen.

Ter plaatse...

  • Uitrusting huren
  • Kleine catering mogelijk

Geniet van de sneeuwpret in Bastogne !

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Lengte

Minimumafstand : 3 Km
Maximumafstand : 9 Km

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Cafetaria - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden