• Festival

Ontdek "Les Enfants terribles", de 7e editie van het Europese festival van de eerste bioscoopfilm in Huy.

Les Enfants terribles wil het eerste werk van jonge Europese filmmakers volgen. Op initiatief van de vzw FIDEC worden tussen de 20 en 30 kortfilms geselecteerd en in competitie gepresenteerd.

Het programma omvat

  • langspeelfilms

  • themasessies

  • programma's voor scholen en gezinnen.

De belangrijkste doelstellingen van dit filmevenement zijn het vertonen en promoten van Europese eerste films, zowel kort- als langspeelfilms.

Hun regisseurs zijn betrokken bij de evolutie van de Europese cinema en het Festival wil de meest veelbelovende van hen volgen om ook hun eerste speelfilm te presenteren.

Op zoek naar alle eigenaardigheden en emoties zal dit festival het festival zijn voor iedereen die nieuwsgierig is naar (ir)relevante culturele en cinematografische voorstellen.

Ben jij een enfant terrible?

Centre Culturel de HuyAvenue Delchambre,4500Huy
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden