• Wedstrijd/competitie

 

Les Crêtes de Spa is een sportieve uitdaging in een fantastische omgeving: de prachtige beboste heuvels van Spa en omgeving.

Run

De 21 km van de Crêtes de Spa is wat je zou kunnen noemen een grote klassieker! Als de afstand van 21 km iets te lang is, kun je deelnemen aan de 10 km jogging. 

Kids Run

Een race van 1 of 3 km, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten (4 tot 12 jaar). 

Trail

Er staat de lopers een echte uitdaging te wachten met dit 55 km lange parcours. Wie op zoek is naar een meer toegankelijke uitdaging kan kiezen voor het 33 km lange parcours. Beide afstanden leveren ITRA-punten op, waardoor de beste lopers zich kunnen kwalificeren voor de grote internationale trails.

Walk

Twee prachtige wandelingen om de streek van Spa op je eigen tempo te ontdekken. Keuze uit 10 en 21 km.

Om de impact op de natuur zoveel mogelijk te beperken, worden de dranken uitsluitend geleverd met herbruikbare bekers.

Contact

Centre Sportif WarfaazAvenue Amédée Hesse 41,4900Spa
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand maart 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden