• Attracties
  • Chocolatier
  • Rondleiding en ontdekking

alEdouard is een talentvol ambachtsman die zijn kennis en ervaring combineert met creativiteit. In zijn ambachtelijke chocolaterie is zijn chocolade verkrijgbaar. Hij verzorgt tevens proeverijen en workshops. Kom voor langs in zijn chocolaterie als je in de omgeving van Florenville in Belgisch Luxemburg bent.

Deze getalenteerde ambachtsman brengt vakmanschap, traditie en creativiteit op een subtiele manier samen. Edouard is opgegroeid in Brussel en is later naar Italië verhuisd, waar hij met smaken heeft leren toveren.

Degustaties en culinaire ateliers

Op reservatie begeleidt hij met plezier degustaties en culinaire ateliers, en tussendoor kan je dan genieten van een chocoladepauze in zijn degustatiesalon.

Dankzij zijn open atelier, kan je de meesterchocolatier ook zelf aan het werk zien. Op die manier wordt alvast een deel van het mysterie rond de chocolatier onthuld wanneer hij met zijn team heerlijke pralines en taarten met een onvergetelijke smaak klaarmaakt.

Edouard Bechoux maakt sublieme desserts, zorgt dat authentieke smaken behouden blijven, probeert steeds tradities heruit te vinden en werkt steeds nieuwe chocoladeproducten uit.

De chocolaterie van Edouard is een gezellige plaats om met vrienden af te spreken.

Place Albert 1er 36,6820Florenville
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Airco - Didactisch materiaal ter plaatse - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden