• Wedstrijd/competitie

Halve marathon, trail en 10 km natuur in hartje Belgische Ardennen. Het evenement verandert van naam en wordt Les Boucles Ardennaises. In La Roche-en-Ardenne.

Trek op ontdekking naar de schoonheid van de Ardense landschappen en volg de Ourthevallei die de rode draad vormde tijdens het uitdenking van deze uitzonderlijke trail. 

Drie mogelijke keuzes

Les Boucles Ardennaises bestaan uit:

  • Een halve marathon van 21 km
  • een marathon van 42 km
  • en een parcours van 10 km.


Wees talrijk aanwezig om de deelnemers aan te moedigen en kom iets nuttigen in de tent bij de aankomst- en finishlijn.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden