• Museum of interpretatiecentrum

Les Bateliers omvat het Archeologisch museum en het Museum voor Sierkunsten in het hart van het oude Namen.

Opgelet: door de coronacrisis is het museum tot nader order gesloten.

Permanente expo "Maison de famille"

Het Museum voor Sierkunsten is ondergebracht in een heel mooi herenhuis dat opgenomen is in het uitzonderlijk erfgoed van Wallonië. Het museum laat je het dagelijks leven zien van een aristocratische Naamse familie en haar bedienden in een herenhuis in de 18de eeuw.

Die reis naar de eeuw van de Verlichting wordt aangevuld met een wandeling door de tuin naar Frans model, onder het wakend oog van een reeks allegorische putti.

Culturele evenementen

Tentoonstellingen, animaties, concerten en conferenties bepalen het leven van dit culturele eiland, dat verbonden is met het Provinciaal museum Félicien Rops en het Huis van de Poëzie door middel van de publieke tuinen Les Bateliers en Les Poètes.

Mis deze musea niet tijdens je bezoek aan de Waalse hoofdstad!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - FR - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden