• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

Les Apéros de Philomène, een ambachtelijke likeurfabriek in Genappe, laat je streekproducten ontdekken die al meer dan 20 jaar duizenden consumenten verwennen.

Deze ambachtelijke likeurfabriek is ondergebracht in een prachtige schuur en biedt heel wat aperitieven op basis van planten, fruitwijnen, jenevers, gelei en siroop.

Bedrijfsbezoek

Je ontdekt de installaties en de manier waarop de aperitieven gemaakt worden. Je sluit het bezoek af met een proeverij.

Je kunt de fabriek bezoeken op zondag na afspraak, maar ook op andere dagen voor groepen van minimum 10 personen.

Een feest voor je smaakpapillen!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden