• Attracties
  • Producent

In Lompret, een van de mooiste dorpen van Wallonië, nodigt de Élevage de la Petite Suisse je uit om het kweken van koeien en alle bijproducten ervan te ontdekken.

De geneugten van het plattelandsleven

  • Ontdek het fokken van 10 verschillende rassen koeien.
  • Kom in contact met de producent en de landelijke wereld.
  • Geniet van een fruitwandeling.
  • Streel de koeien en proef de lokale producten: kazen, gezouten vleeswaren, bieren, aperitieven, sappen...

Het bezoek is alleen op reservering.

La Petite Suisse, kwekerij met respect voor de natuur

La Petite Suisse is voorzichtig met het integreren van haar activiteiten met respect voor de natuur die zo kenmerkend is voor de Calestienne.

Vleespakketten

Het hele jaar door biedt l'élévage de la Petite Suisse je pakketten aan van 5 tot 10 kg vers vlees in verschillende smaken (Angus, Simmental, Limousine...).

Welkom bij l'élevage de La Petite Suisse in Lompret voor een onvergetelijk en leerzaam bezoek!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden