• Attracties
  • Producent

In Lompret, een van de mooiste dorpen van Wallonië, nodigt de Élevage de la Petite Suisse je uit om het kweken van koeien en alle bijproducten ervan te ontdekken.

De geneugten van het plattelandsleven

  • Ontdek het fokken van 10 verschillende rassen koeien.
  • Kom in contact met de producent en de landelijke wereld.
  • Geniet van een fruitwandeling.
  • Streel de koeien en proef de lokale producten: kazen, gezouten vleeswaren, bieren, aperitieven, sappen...

Het bezoek is alleen op reservering.

La Petite Suisse, kwekerij met respect voor de natuur

La Petite Suisse is voorzichtig met het integreren van haar activiteiten met respect voor de natuur die zo kenmerkend is voor de Calestienne.

Vleespakketten

Het hele jaar door biedt l'élévage de la Petite Suisse je pakketten aan van 5 tot 10 kg vers vlees in verschillende smaken (Angus, Simmental, Limousine...).

Welkom bij l'élevage de La Petite Suisse in Lompret voor een onvergetelijk en leerzaam bezoek!

Contact

Rue Joaris 32,6463Lompret
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden