• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Volg de zoete route van 32 km in de Centrumregio, van 's-Gravenbrakel tot Binche, en kom proeven van de chocolade, het bier en de heerlijke kazen.

Tijdens deze dag kan je het atelier van een ambachtelijke chocolatier verkennen, de recepten van unieke en authentieke kazen ontdekken en vergeten groenten leren herkennen. Bovendien breng je ook een bezoek aan twee bekende traditionele brouwerijen.

Geniet van deze smakelijke haltes, en bezoek zeker ook het prachtige middeleeuwse stadsdeel en het Belfort van Binche, of een van de musea in La Louvière. Sla ook de niet te missen sites van deze streek die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan niet over!

Aarzel ook niet om een bezoekje te brengen aan het Huis voor Toerisme, dat streekproducten en twaalf authentieke theesoorten aanbiedt, die elk voor een eigen identiteit van de twaalf gemeenten in die regio staan.

Producenten die je kan bezoeken tijdens deze gastronomische tocht

Chocolaterie Legast in Braine-le-Comte

La Ferme le Bailli | Kaasmakerij in Soignies

Brouwerij Saint-Feuillien

La Ferme Delsamme à Strepy-Bracquegnies

BROUWERIJ LA BINCHOISE

Rue de la Station 65,7090Braine-le-Comte
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 32 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden