• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Laat je verleiden door dit lekkerbekkencircuit van 86,5 km tussen Ciney en Chevetogne. Op het menu: kaas en vele andere heelrijke ontdekkingen.

Dit lekkerbekkencircuit kringelt door de Valleien van de Smaken en nodigt je uit om producenten te ontmoeten, onder meer een van de grootste kaasmakers van België. De route loopt door de gemeenten Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze.

Tijdens de verschillende haltes worden je smaakpapillen verwend met een grote verscheidenheid aan producten die je kunt proeven. Maar het is vooral een leuke ontmoeting met gepassioneerde mannen en vrouwen die graag hun vakkennis met u zullen delen

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden