• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Laat je verleiden door dit lekkerbekkencircuit van 86,5 km tussen Ciney en Chevetogne. Op het menu: kaas en vele andere heelrijke ontdekkingen.

Dit lekkerbekkencircuit kringelt door de Valleien van de Smaken en nodigt je uit om producenten te ontmoeten, onder meer een van de grootste kaasmakers van België. De route loopt door de gemeenten Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze.

Tijdens de verschillende haltes worden je smaakpapillen verwend met een grote verscheidenheid aan producten die je kunt proeven. Maar het is vooral een leuke ontmoeting met gepassioneerde mannen en vrouwen die graag hun vakkennis met u zullen delen

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 86.5 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden