• Markt

Lekkerbekken, laat je verleiden door de ambachtelijke specialiteiten van hier en elders, gemaakt door gepassioneerde producenten. Eind februari zijn smaken troef in Hannut!

Le Village des saveurs van Hannut bouwt voort op het succes van de  Ambachtelijke marktjes, die georganiseerd worden tijdens het derde weekend van februari.

Een smaakvolle reis

Alle producenten en ambachtslui die je al kent van de zondagse Ambachtelijke marktjes maken zich klaar om je mee te nemen op reis naar het land van smaken.

Doe ambachtelijke producten eer aan en kom naar le Village des saveurs!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden