• Markt

Lekkerbekken, laat je verleiden door de ambachtelijke specialiteiten van hier en elders, gemaakt door gepassioneerde producenten. Eind februari zijn smaken troef in Hannut!

Le Village des saveurs van Hannut bouwt voort op het succes van de  Ambachtelijke marktjes, die georganiseerd worden tijdens het derde weekend van februari.

Een smaakvolle reis

Alle producenten en ambachtslui die je al kent van de zondagse Ambachtelijke marktjes maken zich klaar om je mee te nemen op reis naar het land van smaken.

Doe ambachtelijke producten eer aan en kom naar le Village des saveurs!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 16 tot 17 oktober 2021.

  • Zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur
  • Zondag van 11.00 tot 20.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden