• Attracties
  • Producent

Martine, Pierre en het hele team van Verger de la Chise heten je welkom op hun prachtige boerderij in Pietrebais.

Mede te koop bij La Boutique de Wallonie

De Ferme des deux Chises, uitzonderlijk door haar omvang en de kwaliteit van haar architectuur, is geklasseerd als monument en site.

Hier worden verschillende soorten appels en peren geproduceerd, evenals heerlijke jam en gelei die op de ouderwetse manier worden bereid, en niet te vergeten appelsapsoorten.

Aarzel niet om je eigen sap te komen persen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden