• Attracties
  • Producent

Ontdek de vruchten van het werk, van een passie, van een erfgoed, dankzij de Rucher du Haut-Pays in Honnelles en zijn beroemde gouden nectar.

Het erfgoed van een traditie van 4 generaties.

In dit kleine dorp aan de rand van het Natuurpark van Haut-Pays biedt Philippe, afkomstig uit een famile van imkers, gouden nectar uit zijn bijenkorven aan.

Bijen zijn zijn levenswerk. In de ogen van deze producent sprankelt echte passie.

Bezoek en winkel

Je kunt de imkerij gratis komen bezoeken. In de winkel ter plaatse kan je de verschillende soorten honing, propolis, stuifmeel en was kopen.

Ontdek de bijenkasten van de Haut-Pays... een spannend en gastronomisch bezoek!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden