• Bezoek

Spring op de bus en ontdek de culturele bezienswaardigheden van Charleroi tijdens het eindejaar.

Vanuit het Maison de Laïcité rijden twee Engelse bussen door het centrum van Charleroi. Zowel jong als oud worden uitgenodigd om gratis aan boord te klimmen en uit te stappen bij de verschillende betoverende haltes.

Kerstmis: meer dan 30 activiteiten

Deze twee dubbeldekkerbussen stoppen de hele dag door bij musea, verenigingen, bibliotheken, bioscopen en andere culturele bezienswaardigheden. Een reeks leuke, didactische en pedagogische activiteiten worden georganiseerd in de magie van Kerstmis.

Van demonstraties tot verhalen, ambachten, voorstellingen, films en proeverijen, kerstcadeaus worden niet vergeten! .

Praktische informatie

  • Op reservering (open vanaf 3 december),
  • Beperkt aantal plaatsen,
  • Gratis,
  • De bussen vertrekken vanuit het Maison de la Laïcité.

Neem deel aan dit gratis bezoek aan Charleroi nu Kerstmis nadert!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden