Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Museum of interpretatiecentrum

Le Couloir du Temps is een multimediavoorstelling die je vindt in de Toeristische Dienst en die de 2000 jaar lange geschiedenis van Doornik vertelt.

Twee films over de stad Doornik

Via Le Couloir du Temps ontdek je de grote periodes uit de geschiedenis die het lot van de stad voor altijd veranderd hebben.

Een andere film, De la Pierre au Ciel, is gewijd aan de weelderige Onze-Lieve-Vrouwkathedraal van Doornik. De film vertelt de geschiedenis van het gebouw, zijn romaanse en gothische architectuur en onthult de ontoegankelijke delen met commentaren van Frédérick Gersal.

Combineer de twee films met een stadswandeling langs die symbolische plaatsen!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden