• Restaurant, brasserie & frituur

Le Bolus is een gastvrij en gezellig restaurant in het centrum van Huy. De dagschotels worden bereid met verse marktproducten.

Dit restaurant- bistrot de Terroir® verwelkomt je in het historische hart van de stad Huy en vlakbij het kasteel van Modave. Het menu bestaat uit eenvoudige gerechten en het dagelijkse menu varieert afhankelijk van de seizoenen en verse marktproducten.

Rita, Laurence en Jean-Claude heten je welkom in het Frans, Nederlands, Engels of Duits en het is niet meer dan logisch dat de ontvangst met een glimlach en in een warme Waalse sfeer zal plaatsvinden. De Bolus organiseert maandelijks muzikale diners.

Hier zijn enkele lokale producten die door Le Bolus worden aangeboden: Saint-Mengold de Huy bier, Zizi Coincoin d' Alleur, pannenkoeken met kaneelappelgelei uit de "Grand Huy" boomgaarden.
 

Het Bistrot de Terroir® label

Dit label onderscheidt de typische Waalse cafés en staat garant voor een vriendelijk en kwaliteitsvol onthaal in een authentieke inrichting.

De Bistrot de Terroir® is ontworpen om je een heerlijk moment van gezelligheid te bezorgen, terwijl je de specialiteiten van de streek ontdekt.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden