• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Le Beau Site - La Maison de Flore is een vakantiehuisje in Mirwart, vlakbij Saint-Hubert. Het is geschikt voor maximaal 14 personen.

Dit oude stenen huis heeft zijn charme van weleer behouden (houten lambrisering, open haard), terwijl het toch een groot modern comfort biedt.

Beschrijving van de gite

  • Kamers met eigen badkamer
  • Tuin
  • Verwarmd zwembad

Activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van Mirwart

Mirwart, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië, is het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen in de streek van Saint-Hubert.

Geniet van een aangenaam verblijf in dit kleine hoekje van het paradijs!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 6

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Droger - Telefoon - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden