• Attracties
  • Shopping

Kom de echte gemalen koffiespecialiteiten ontdekken in Verlaine. Albert Smets, meesterkoffiemaker, heeft met veel zorg de koffiebonen geselecteerd.

Albert Smets is een koffieambachtsman, koffiebrander en koper op de markt. Hij selecteert de oorsprong, de producties en de edelste bonen om persoonlijke mengelingen te creëren en jou de beste koffie te bieden. Zijn winkel, een fijne kruidenierszaak, is een echte grot van Ali Baba, wat de plaats extra charme geeft.

Je zult nooit nog koffie drinken zoals voorheen!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden