• Attracties
  • Shopping

Kom de echte gemalen koffiespecialiteiten ontdekken in Verlaine. Albert Smets, meesterkoffiemaker, heeft met veel zorg de koffiebonen geselecteerd.

Albert Smets is een koffieambachtsman, koffiebrander en koper op de markt. Hij selecteert de oorsprong, de producties en de edelste bonen om persoonlijke mengelingen te creëren en jou de beste koffie te bieden. Zijn winkel, een fijne kruidenierszaak, is een echte grot van Ali Baba, wat de plaats extra charme geeft.

Je zult nooit nog koffie drinken zoals voorheen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden