• Attracties
  • Shopping

Kom de echte gemalen koffiespecialiteiten ontdekken in Verlaine. Albert Smets, meesterkoffiemaker, heeft met veel zorg de koffiebonen geselecteerd.

Albert Smets is een koffieambachtsman, koffiebrander en koper op de markt. Hij selecteert de oorsprong, de producties en de edelste bonen om persoonlijke mengelingen te creëren en jou de beste koffie te bieden. Zijn winkel, een fijne kruidenierszaak, is een echte grot van Ali Baba, wat de plaats extra charme geeft.

Je zult nooit nog koffie drinken zoals voorheen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden