• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Langlaufen

De langlaufpistes van la Croix-Scaille zijn perfect voor een dag sneeuwplezier met het hele gezin. Kom de hoogtes opzoeken van Gedinne en trek je ski's aan.

La Croix-Scaille is een bosmassief in de Ardennen met uitzicht op de valleien van de Semois en de Maas.
In alle seizoenen zijn de landschappen prachtig, maar wanneer la Croix-Scaille bedekt is met een wit deken, kan je ook nog gaan langlaufen.

De 4 langlaufpistes van La Croix-Scaille liggen op een hoogte van 503 meter. Ze zijn 2,5 km, 7 km, 9 km en 12 km lang.
Vertrekpunt is de langlaufchalet, die ook dienst doet als cafetaria. Je kan er opwarmen, een warme drank drinken of een hapje eten.

Praktische informatie

Het toeristenbureau verhuurt langlaufmateriaal in de chalet.

Als je over je eigen uitrusting beschikt, betaal je een recht van toegang tot de pistes.

Parking.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Lengte

Minimumafstand : 2.5 Km
Maximumafstand : 12 Km

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden