• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Langlaufen

De 3 langlaufpistes van het Biermuseum bevinden zich in Rodt-Crombach, op de heuvels van Sankt-Vith.

De parcours

Kom naar Sankt-Vith en geniet van de prachtige besneeuwde landschappen van de Oostkantons. Maak gebruik van 3 langlaufpistes van 5, 10 en 15 km.

Er is ook een piste van 2 km voorzien voor kinderen.

De toegang tot de pistes is gratis.

Ter plaatse beschikbaar

  • Je kunt je materiaal ter plaatse huren.
  • Er is een cafetaria met 150 plaatsen waar je even kan opwarmen.
  • Wandelaars niet toegelaten.

Grijp deze gelegenheid aan om ook het Biermuseum van Tomberg te bezoeken. Je kan er bieren proeven uit meer dan 140 landen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden