• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Slee
  • Sneeuwschoenen
  • Langlaufen

De skipistes van Mount Rigi behoren tot de hoogste van België, op een hoogte van 610 m. Langlaufen, sleeën en wandelingen staan op je agenda.

Op dit skigebied in Waimes zijn 4 langlaufloipes uitgezet. Een lus van 5, 6, 7 en 15 km door de bossen en weiden van de regio. De hellingen zijn niet erg hoog.

Je kan je langlaufski's ter plaatse bij het chalet huren.

Wandelaars zijn alleen toegestaan op de voor hen gereserveerde wandelroutes.
Honden aan de lijn zijn toegestaan.

Je kan je opwarmen en een maaltijd nuttigen in "Mont Rigi", een restaurant naast het chalet voor de verhuur van materiaal.

Wandelaars mogen alleen wandelen op wandelpaden die vrijgemaakt zijn voor de omstandigheden. Honden aan de lijn zijn toegestaan.

Catering en toiletten (tegen betaling) mogelijk in het restaurant "Mont Rigi" naast het verhuurcentrum.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden