• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Slee
  • Sneeuwschoenen
  • Langlaufen

De skipistes van Mount Rigi behoren tot de hoogste van België, op een hoogte van 610 m. Langlaufen, sleeën en wandelingen staan op je agenda.

Op dit skigebied in Waimes zijn 4 langlaufloipes uitgezet. Een lus van 5, 6, 7 en 15 km door de bossen en weiden van de regio. De hellingen zijn niet erg hoog.

Je kan je langlaufski's ter plaatse bij het chalet huren.

Wandelaars zijn alleen toegestaan op de voor hen gereserveerde wandelroutes.
Honden aan de lijn zijn toegestaan.

Je kan je opwarmen en een maaltijd nuttigen in "Mont Rigi", een restaurant naast het chalet voor de verhuur van materiaal.

Wandelaars mogen alleen wandelen op wandelpaden die vrijgemaakt zijn voor de omstandigheden. Honden aan de lijn zijn toegestaan.

Catering en toiletten (tegen betaling) mogelijk in het restaurant "Mont Rigi" naast het verhuurcentrum.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Lengte

Minimumafstand : 5 Km
Maximumafstand : 15 Km

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden