• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Langlaufen

De langlaufpistes Condrad liggen in het plaatsje Conrad. Een gezellig skistation in een gehuchtje omringd door de Semois.

Vergeet de grote skistations en kom de langlaufpistes van Conrad ontdekken, een dorpje met 4 huizen dat uitkijkt over Vresse-sur-Semois.

De parcours

Vanaf de chalet heb je toegang tot 3 langlaufpistes: 3, 6 en 8 km.

Wandelaars zijn toegelaten rond de pistes.

Ter plaatse

  • Verhuur van materiaal
  • Honden aan de leiband toegelaten
  • Parking

Er staat je veel plezier te wachten in dit kleine skistation in het zuiden van het land!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden