• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

 

L'Ermitage is een landelijke gîte met 3 korenaren in Anhée. Ontdek de schitterende vallei van de Molignée en het prachtige domein van La Ferme de l'Abbaye de Moulins. Het werd gerenoveerd met behoud van zijn uitstraling en originele stenen.

La Ferme de l'Abbaye de Moulins

De gîte de l'Ermitage maakt deel uit van de Ferme de l'Abbaye de Moulins. Dit domein omvat andere gîtes, groepsaccommodaties, receptieruimtes voor privé- of professionele evenementen tot 200 personen en een conferentieruimte voor 50 personen.

Beschrijving van de gîte

L'Ermitage is een gelijkvloerse gîte met:

  • een eethoek
  • een tweepersoonsbed
  • een slaapbank
  • inloopdouche met leuningen
  • WC met leuning
  • Uitgeruste keuken met aangepast werkblad
  • Schuifdeuren met een breedte die is aangepast aan de doorgang van een rolstoel 
  • Ontspanningsruimte gemeenschappelijk voor de gîtes: tafeltennis, kicker, sofa's...

Buiten: een tuin, parking (toegankelijk voor PBM's) en een oprit tussen de parking en de ingang van de gîte, een fietsenstalling en buitenspelen voor kinderen.

Rondom de gîte

De gîte bevindt zich in de vallei van de Molignée. Mooie wandelingen of fietstochten zijn mogelijk in de bossen, velden en heuvels van de omgeving.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze accommodatie biedt faciliteiten en/of diensten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je verblijf te organiseren.

In Wallonië is er een breed scala aan .

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Garage - Tuin - Spellen - Wasmachine - Parking tweewielers - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden