• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De gîte Les Granges d'Orval is ondergebracht in een oude hoeve in de Gaume, in het dorpje Villers-devant-Orval, op 3 km van de Abdij van Orval en 10 minuten van Florenville. De gîte is ingericht met behulp van oude foto's en postkaarten van de Abdij van Orval en het dorp.

Beschrijving van de gîte

Het huis is geschikt voor 9 personen en is ontworpen voor personen met beperkte mobiliteit. Het beschikt over:

  • 4 kamers
  • 2 badkamers
  • een terras
  • een tuin

In het land van brouwerijen

Als je ervan droomt om de bieren van de Abdij van Orval te proeven met een stukje kaas, dan ben je in deze streek aan het juiste adres!

Liefhebbers van bier en Waalse bodem, kom naar dez streek van België en overnacht in Orval!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden