• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De landelijke gîte Le Myrtil is ondergebracht in de schuur van een voormalige boerderij in Neufchâteau. De gîte werd ontworpen voor 6 personen met respect voor het milieu en aandacht voor comfort.

Er wacht je een duurzaam verblijf

De eigenaars hebben ecologische materialen gebruikt zoals een kleien plafonering, houten isolatie en eikenhouten parket op de eerste verdieping. Het energieverbruik is beperkt: er zijn led-lampen, zonnepanelen voor warm water en centrale pelletverwarming tegen de koude. 

Beschrijving van de gîte

Je beschikt over:

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • een uitgeruste keuken
  • een tuin met barbecue en terras
  • een privéparking

In de omgeving

Geniet van mooie wandelingen en ga naar toeristische plaatsen in de buurt zoals:

Deze ecologisch verantwoorde landelijke gîte staat garant voor een rustgevend en duurzaam verblijf bij Neufchâteau!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Gesproken talen

Frans

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden